Writer’s Studio vandaag met 70 procent korting

Writer's Studio is momenteel met korting verkrijgbaar. Met Writer's Studio maak je een multimediaal boek, die je vanuit de app op YouTube kunt publiceren.

writers studioSchuilt er in jou een bestseller-auteur? Met een iPad kun je overal schrijven en aan je verhaal schaven. Het enige wat je nodig hebt is goed gereedschap in de vorm van een app. Writer’s Studio is een iPad-app die momenteel in de aanbieding is: in plaats van €2,99 betaal je €0,79. Je kunt teksten schrijven, afbeeldingen toevoegen, de lay-out instellen en daarna publiceren. Vanuit de app deel je je boeken via pdf of sla je op naar iBooks. Eigenlijk is Writer’s Studio niet eens zo geschikt voor gewone romans en non-fictieboeken die voornamelijk uit tekst bestaan. Het idee is dat je ook geluiden, filmpjes en audio toevoegt, zodat je je ‘boek’ uiteindelijk kunt publiceren op YouTube of als .mov-filmpje kunt versturen per e-mail.

In hoeverre er dan nog sprake is van een boek, is een kwestie waar we lang over kunnen discussiëren. Wel is het handig voor ouders die bijvoorbeeld een verhalenboek met hun kinderen willen maken. Studenten en zakenmensen kunnen met de app presentaties maken, voorzien van soundtracks en stemopname. De app is universeel en dus ook te gebruiken op de iPhone. Het icoontje van de app ziet er professioneel uit, maar de screenshots in de App Store wekken de indruk dat het toch vooral voor amateurprojecten is bedoeld.

Downloaden: Writer’s Studio (tijdelijk €0,79, normaal €2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 oktober 2012, 11:11
Categorie Boeken
Onderwerp writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.