Writing Kit verbetert synchronisatie met Dropbox

Writing Kit voor iPad heeft een update gekregen. De app sychroniseert beter met Dropbox, heeft een betere interface gekregen en ondersteunt nu woordenboeken en zoekmachines.

writing kit icoonWriting Kit is een van de betere tekstverwerkers voor de iPad, die ook de opmaaktalen Markdown en Fountain aankan. De app heeft een update gekregen waarbij vooral de samenwerking met Dropbox is verbeterd. Voorheen leverde het synchroniseren met Dropbox problemen op in Writing Kit, omdat er lokale kopieën werden bewaard op de iPad. Daardoor ontstonden conflicten tussen het online bewaarde origineel en de lokale kopieën. De update zorgt ervoor dat die conflicten niet meer ontstaan. Je zult nog wel eenmalig de lokale kopieën moeten langslopen, om te zorgen dat je niets kwijtraakt. Dat kan handmatig via iTunes Bestandsdeling.

Writing Kit heeft na de update ook ondersteuning voor woordenboeken en het opzoeken van begrippen via Google, Bing en Yahoo. Er is een nieuwe Refresh-knop toegevoegd omdat mensen de pull-to-refresh-trekbeweging blijkbaar niet konden vinden. En er is voortaan een lijst met recent gebruikte documenten. De lijst met documenten is bovendien opnieuw ontworpen en heeft duidelijke icoontjes gekregen.

Writing Kit is geschikt voor schrijvers, maar ook voor mensen die veel research moeten doen, bijvoorbeeld voor een roman of non-fictieboek.

Downloaden: Writing Kit (€4,49, universeel, iOS 5+)

writing-kit-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 november 2012, 16:24
Categorie Productiviteit
Onderwerpen tekstverwerker, writer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.