Woz with a Coz: Steve Wozniak krijgt hoofdrol in iPhone-game

Steve Wozniak krijgt de hoofdrol in een nieuwe iPhone-game. Woz gaat promotie maken voor de film Vengeance, die in 2013 in de bioscoop te zien is.

Woz with a CozDe bekende Apple-medeoprichter Steve Wozniak zal een hoofdrol vertolken in de iPhone-game Danny Trejo’s Vengeance: Woz with a Coz. Het spelletje verschijnt later dit jaar in de App Store en moet ter promotie dienen van de film Vengeance, die in 2013 in de bioscopen te zien is. Wozniak’s vrouw wordt in de game ontvoerd, waarna de voormalig Apple-topman is genoodzaakt om de handen met acteur Trejo ineen te slaan om haar te redden.

Vengeance: Woz with a Coz wordt een 8-bit-platformspel waarin je met meerdere wapens vijanden te lijf gaat. Het hele idee klinkt als klassieke games zoals Double Dragon en River City Ransom.

Niet alleen Steve Wozniak zal in de game speelbaar zijn: volgens de ontwikkelaar kun je ook aan de slag met rapper Baby Bash en vechtsporter Rashad Evans.

Vengeance: Woz with a Coz zal op Thanksgiving in de App Store verschijnen, dat in de Verenigde Staten wordt gevierd op 22 november. Hoeveel de game dan zal kosten, is nog niet duidelijk. Ook weten we nog niet of het spel op platformen naast iOS te spelen zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 10:28
Categorie Games
Onderwerp steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.