Appie 3.0: boodschappen laten thuisbezorgen met iPhone-app

Albert Heijn heeft haar iPhone-app Appie vernieuwd en die maakt het nu voor iedereen mogelijk eten te bestellen en te laten thuisbezorgen.

Appie iPhone iPod touchAlbert Heijns iPhone-applicatie Appie is voorzien van versie 3.0, die het voor klanten in grote delen van Nederland mogelijk maakt om boodschappen te bestellen via de applicatie en die thuis te laten bezorgen. De functie werd geïntroduceerd in de vorige versie van de app, maar was toen slechts in beperkte mate beschikbaar voor een testteam van 4000 gebruikers. Naar hun wens is het nu ook mogelijk de boodschappenlijst achteraf na een bestelling nog aan te passen.

Boodschappen bestellen kan vanuit de iPhone-app en op ah.nl/appie, en op beide platformen is het ook mogelijk de bestelling achteraf nog aan te passen. Je plaatst die bestellingen voor een hele week, en daarom is het ook mogelijk je bestelling nog aan te passen nadat je hem hebt doorgestuurd: het duurt immers even voordat je boodschappen worden verzonden. Je hebt een account nodig op Mijn AH om bestellingen te plaatsen. Je kan zo’n account in de app aanmaken, waarbij je ook je bonuskaart kan invoeren. In de app kan je na aanmelding controleren of jouw gebied in aanmerking komt voor de bezorgdienst.

De 4000 gebruikers die de functie testten, plaatsten volgens Albert Heijn wekelijks honderden mobiele bestellingen. En de supermarktketen geeft meer interessante statistieken omtrent Appie. De app is inmiddels bijna twee miljoen keer gedownload op iPhone en Android en iedere maand wordt de applicatie bijna drie miljoen keer gebruikt.

Appie bezorging bestelling 270 Appie boodschappenlijst sorteren 270

Een andere vernieuwing in Appie 3.0 is dat dat je de boodschappen op de lijst weer handmatig kan sorteren. Die functie sneuvelde in een van de vorige versies van de toepassing, waarbij het lijstje visueel werd vernieuwd. De lijst zette en zet nog steeds de ingrediënten van recepten die je wilt maken en aanbiedingen en producten die je hebt geselecteerd op een rij, maar nu kan je dus ook naar hartelust weer schuiven met de volgorde van de lijst – en ze bijvoorbeeld weer op je looproute door de winkel aanpassen.

Downloaden: Appie (gratis, vanaf iOS 4.3)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 12:53
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen albert heijn, appie, boodschappen, thuisbezorgen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.