VT Wonen en Seasons brengen eigen iPhone-apps uit (update)

Woonblad VT Wonen heeft een iPhone-app uitgebracht. Met vtwonen guide vind je de leukste adresjes van hotels, restaurants, winkels en meer in heel Nederland. Vtwonen brengt de gids uit tijdens de Woonbeurs Amsterdam en geeft de eerste twee dagen korting.

vtwonen iPhoneDeze week wordt de Woonbeurs Amsterdam georganiseerd en dat is voor Sanoma aanleiding om twee apps te lanceren voor woonblad VT Wonen en buitenlevenblad Seasons. De app ‘vtwonen guide’ bevat de leukste adressen om te winkelen, logeren, eten en leuke dingen te doen. De app is samengesteld door de redactie van vtwonen, die de beste en meest inspirerende adresjes bij elkaar heeft gezocht. Handig voor een dagje woonwinkelen, voor als de beurs straks weer is afgelopen. Bij de lancering bevat de app zo’n 900 adressen, verspreid over heel Nederland. Maandelijks zullen er meer adressen worden toegevoegd aan de lijst. Bij elk adres vind je contactgegevens, korte beschrijving, link naar de website, een foto en een optie om de route te plannen naar het aangegeven adres. De app is op 22 en 23 september met extra korting te krijgen: je betaalt €0,79. Daarna gaat de prijs omhoog naar €2,99.

Bij het opstarten van de app krijg je een menu met vijf opties in beeld: Kaart, Shoppen, Uit, Eten en Slapen. Ze verwijzen bijvoorbeeld naar restaurants waar je in stijl kunt eten. Een plattegrond geeft met gekleurde punaises aan waar je bepaalde adressen kunt vinden. Leuke adresjes kun je ook delen met vrienden op Facebook. Eerder bracht Sanoma ook al ‘adresjes-apps’ uit voor andere doelgroepen, zoals de groene adressengids van Libelle.

Ook buitenlevenblad Seasons heeft een iPhone-app uitgebracht, volgens dezelfde opzet: een startscherm met dezelfde knoppen Kaart, Eten, Logeren, Winkelen en Doen. Deze app is te downloaden voor €2,39.

Downloaden:

vtwonen-iphone-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 12:48
Categorie Nederlandse apps
Onderwerp auto

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.