Wimbledon-app op tijd klaar voor ‘s werelds oudste tennistoernooi

Wimbledon heeft een eigen app. De Wimbledon-app toont het programma, profielen van spelers, uitslagen en live scores. Ook kun je via de app luisteren naar drie radiozenders.

wimbledon appMaandag is het zover: dan begint Wimbledon, het legendarische en tevens het oudste tennistoernooi ter wereld. De tennisliefhebbers kunnen nu alvast de officiële Wimbledon-app installeren, die voor de vierde keer op rij is bijgewerkt. Via je iPhone of iPod touch kun je alvast zien wie de deelnemers zijn, hoe het speelschema eruit ziet en welke toptennissers tegenover elkaar staan. Zodra het toernooi is begonnen toont de app ook de resultaten, livescores en de standen. Bij elke speler is een uitgebreid profiel voorhanden. Daarnaast kun je kijken naar videovoorbeschouwingen, hoogtepunten, interviews en gouden momenten uit de tennisgeschiedenis. De gratis app levert ook gewoon nieuwtjes rondom tennis.

Via de app luister je live naar Wimbledon Radio, waarbij je keuze hebt uit maar liefst drie zenders. Er is een dagelijkse nieuwszender die al het nieuws rondom de wedstrijden en de spelers uitzendt. Daarnaast zijn er twee zenders waarmee je live-wedstrijdcommentaar kunt volgen op het Centre Court en de No. 1 Court. Ga je zelf naar Wimbledon, dan heb je ook nog iets aan deze app: je krijgt te zien waar de faciliteiten zoals toiletten en horeca zich bevinden op de All England Club in Londen. Wimbledon vindt plaats van maandag 25 juni tot 8 juli.

Downloaden: Wimbledon (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juni 2012, 20:10
Categorie Sport
Onderwerp tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.