Wie Ben Ik? krijgt online multiplayer en geschikt voor iPhone 3G

De onofficiële iPhone-app van het familiespel Wie Ben Ik is vernieuwd. Je kan het spel nu ook online spelen via Apple's Game Center, maar het heeft geen beurtensysteem als in Wordfeud, Draw Something en Rumble.

Wie Ben Ik iPhone iPod touchHet Nederlandse spelletje Wie Ben Ik, waarin je moet raden welke persoon op het plankje van de ander staat door naar eigenschappen te vragen, heeft een update gekregen waar het spel stiekem al sinds de uitgave ervan om schreeuwde. Zodoende kan je Wie Ben Ik in versie 1.1 ook online spelen tegen iemand aan de andere kant van de wereld. Met behulp van Apple’s Game Center zoek je een tegenspeler waarmee je vervolgens actief een of meerdere potjes personen kan raden.

Wie Ben Ik heeft een live multiplayer, dus geen asynchrone waarin je net als Wordfeud en Draw Something in je eigen tijd en om beurten een zet doet. Van tevoren moeten jij en je tegenspeler er dus even voor gaan zitten om tegen elkaar te spelen. Standaard zoekt het spel naar een willekeurige tegenstander, maar je kan ook een vriend uitnodigen.

Wie Ben Ik online multiplayerOok de offline speler wordt op zijn wenken bediend. Je hebt nu drie moeilijkheidsniveau’s van de computer: simpel, normaal en hard. Verder is het spel geschikt gemaakt voor de iPhone 3G en de de generatie iPod.

In Wie ben ik? stel je de vragen aan de hand pictogrammen aan de linkerkant van het beeld. Als je de vragen in een categorie al hebt gesteld, komt er een groen vinkje achter te staan zodat je weet dat je een vraag niet twee keer stelt. Als je denkt te weten wie de ander heeft staan, druk je op de Raad-knop en wijs je een poppetje aan. Heb je het goed, dan win je. Het spel heeft in de Nederlandse App Store een gemiddelde waardering van 4 sterren op 857 beoordelingen.

Downloaden: Wie Ben Ik? (€0,79, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2012, 16:48
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen bordspel, wie ben ik

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.