Pinksterkoopjes: tientallen iPhone-games tijdelijk in prijs verlaagd

In verband met Pinksteren bieden veel ontwikkelaars hun games goedkoper dan normaal aan. Ditmaal hebben veel indie-ontwikkelaars de handen ineengeslagen voor een grote uitverkoop. Ook EA heeft veel koopjes.

Burnout CrashVeel game-ontwikkelaars hebben de prijs van hun spellen tijdelijk in prijs verlaagd, in verband met het pinksterweekend. Ook in de Verenigde Staten wordt massaal op het weekend ingespeeld, omdat daar op 28 mei Memorial Day plaatsvindt. Op het momenten vinden er twee vinden er twee grote uitverkopen plaats in de App Store: Because We May, waarvoor tientallen indie-ontwikkelaars de handen ineen hebben geslagen om hun spellen goedkoop aan te bieden, en een uitverkoop van uitgever Electronic Arts. Wij hebben de beste spellen voor je op een rij gezet.

Because We May

World of GooOp de site Because We May zijn alle indie-games die in verband met Memorial Day (en in ons geval Pinksteren) zijn afgeprijsd te vinden. Hieronder vind je een overzicht van de volgens ons meest interessante spellen in de lijst. Je kunt de site bezoeken voor het volledige overzicht, die op het moment nog steeds bijgevuld lijkt te worden. Naast iPhone-apps biedt Because We May ook afgeprijsde spellen voor de pc, Mac en Android.

 

Electronic Arts

Real Racing 2Zoals gebruikelijk heeft ook Electronic Arts een flink aantal games voor de iPhone afgeprijsd. We hebben ze voor je onder dit bericht gebundeld om een overzicht te geven. Tussen het aanbod vind je een hoop dure spellen voor slechts 79 eurocent, waaronder Dead Space en Real Racing 2. Burnout Crash is ook het bekijken waard: deze game verscheen eerder dit jaar in de App Store en is nu voor het eerst in prijs verlaagd. Gezien het spel normaal gesproken €3,99 kost, bespaar je flink.

 

Let op: de genoemde aanbiedingen hebben een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2012, 18:45
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.