Welkom in Twente: iPhone-app wijst de weg in Twente

Welkom in Twente op de iPhone leidt je naar hotels, restaurants, evenementen en bezienswaardigheden in Twente. De app bevat ook het tijdschrift Landgoed.

twente appTwente presenteert zich graag als het ‘landgoed van Nederland’. In deze app kun je zien waar je moet zijn: welke landschappen, steden, culinaire verrassingen en rijke historie je te wachten staan. De app geeft een indruk van alles wat Twente zo uniek maakt, van evenementen, overnachtingsmogelijkheden en bezienswaardigheden tot wandel- en fietstochten door natuurgebieden. Het biedt inspiratie voor een dagje, weekendje of zelfs een complete vakantie in Twente. Bovendien kun je in de app het tijdschrift Landgoed doorbladeren. Dat kun je het beste op de iPad doen, waar de app ook geschikt voor is gemaakt.

De app gebruikt de term POI (Point of Interest), wat bij de doelgroep misschien wat cryptisch overkomt. Het gaat hierbij uiteraard om nuttige plaatsen, waar je op twee manieren naar kunt zoeken: aan de hand van punaises op de kaart of in een alfabetische lijst. Het gaat om hotels, restaurants, bijzondere plekken, evenementen en meer. Je kunt doorklikken om meer informatie te zien. Wil je dat alles voor je geregeld wordt, dan zijn er ook arrangementen in de app te vinden, waaronder wellness-, fiets-, wandel-, culinaire-, culturele- en topsportarrangementen.

Downloaden: Welkom in Twente (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 11:02
Categorie Reizen
Onderwerpen reizen, toerisme

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.