Rabo Floreren: iPad-app over de Nederlandse tuinbouw

De Rabobank maakt apps voor consumenten zoals Rabo Bankieren, maar ze houden zich ook bezig met allerlei bedrijfstakken. In de App Store verscheen vannacht een app, bedoeld voor tuinbouwers die vooruit willen kijken naar 2030. Aan de hand van scenariodenken leer je nadenken welke mogelijke scenario’s er zijn en hoe je daarop kunt anticiperen. Na […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rabo florerenDe Rabobank maakt apps voor consumenten zoals Rabo Bankieren, maar ze houden zich ook bezig met allerlei bedrijfstakken. In de App Store verscheen vannacht een app, bedoeld voor tuinbouwers die vooruit willen kijken naar 2030. Aan de hand van scenariodenken leer je nadenken welke mogelijke scenario’s er zijn en hoe je daarop kunt anticiperen. Na een introfilm wordt ingegaan op de seizoenen en welke kansen die voor de tuinbouw bieden.

Daarna volgt een conclusie en kun je gaan bedenken hoe het nu verder moet. Natuurlijk is het achterliggende doel van de app om zoveel mogelijk klanten binnen te halen, maar de app is ook interessant als je helemaal niets met de Rabobank te maken wilt hebben. Het is de eerste keer dat de Rabobank een dergelijke app voor een specifieke bedrijfstak uitbrengt.

Downloaden: Rabo Floreren (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 mei 2012, 16:13
Categorie Zakelijk
Onderwerp rabobank

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.