Welke Week?: elke maandag een pushbericht met het weeknummer

De Nederlandse iPhone-app Welke week? doet maar één ding, en dat is elke maandag een pushbericht uitsturen met daarin het nieuwe weeknummer. Oh, en je ziet het nummer ook op je lockscreen en in de applicatie zelf.

Welke Week iPhone-app toont weeknummerDe nieuwe iPhone-app Welke Week? stuurt je elke maandag een pushbericht waarin het nieuwe weeknummer wordt vermeld, zodat je die niet meer zo snel vergeet als een docent of collega ineens iets in een bepaalde week verwacht. Als je het bent vergeten, kan je nog altijd het badge-icoontje van de app bekijken, want daarop staat het weeknummer ook vermeld. Dan hoef je de app met de kalender met het weeknummer erop, niet eens meer te raadplegen.

Anders dan in deze drie vormen het weeknummer aan je bekend maken, doet Welke Week? helemaal niets. Het heeft nog een info-knopje in de app waarmee je de naam van de ontwikkelaar in beeld krijgt, maar verder hoef je echt niet meer te verwachten. Toch kan dat voor velen al genoeg zijn: kijk maar naar het aantal reacties op de gratis app Weeknummers die december vorig jaar verscheen.

Er zijn meerdere manieren om weeknummers mee te krijgen op je iPhone, iPod touch en iPad. We hebben er reeds een uitgebreide tip aan gewijd.

Downloaden: Welke week? (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2012, 22:30
Categorieën Nederlandse apps, Productiviteit
Onderwerp activity

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.