WappZapp.tv 2.6: nieuw uiterlijk, AirPlay-afspelen op achtergrond

De Nederlandse video-app WappZapp.tv is voorzien van AirPlay-ondersteuning op de achtergrond en heeft een nieuwe interface voor iPhone 5.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

WappZapp.tv header nieuwe versie 2.6De Nederlandse video-app WappZapp.tv heeft meer dan 200.000 gebruikers bereikt. Dat laat de dienst weten in de App Store-omschrijving van de nieuwste update. In WappZapp vind je videocontent van bekende Nederlandse kanalen als Uitzending Gemist en RTL Gemist met leuke video’s van YouTube onder één dak. Versie 2.6 van WappZapp.tv introduceert een totaal nieuwe interface met een moderner uiterlijk geoptimaliseerd voor iPhone 5. Daarnaast kan je video’s opnieuw delen per e-mail en is de ondersteuning voor Apple TV verbeterd. Je kan nu video doorspelen via AirPlay terwijl je op de iPhone al bezig bent met iets anders.

Het laatste aspect is wel een erg aangename verbetering aan WappZapp.tv. Multitasken wordt pas een probleem bij een app die de audio- of videostream van WappZapp.tv zelf gebruikt. We haasten erbij te zeggen dat we de functie zelf nog niet hebben geprobeerd.

Het aantal verbeteringen houdt nog niet op naast de AirPlay-ondersteuning en het vernieuwde uiterlijk, dat wordt gekenmerkt door grote videotitels en een omvangrijk menu aan de linkerkant van het scherm. Met drie knoppen bovenin benader je favoriete video’s, de nieuwe ‘bekijk ‘t lijst’ voor video’s die je later wilt zien en aanraders vanuit WappZapp.tv zelf.

WappZapp.tv update interface WappZapp.tv menu met videospeler

Het menu links is niet ten onrechte onderverdeeld in subcategorieën: home, mijn video’s, video’s van vrienden en categorieën. Daaronder kan je de video’s nog per kanaal bekijken. Het is een hele sloot aan keuzes, maar de categorisering en het grotere lettertype van belangrijkere rubrieken, houden de duidelijkheid erin.

Als laatste punt van de update zijn foutjes in de audio van de app verholpen. In de update-omschrijving in de App Store wordt verder alvast gewezen naar de volgende update, die iets met films belooft te gaan doen.

Downloaden: WappZapp.tv (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2013, 8:08
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen video, wappzapp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.