Wandelen in Nederland iPhone-app bevat nu stadswandelingen

Wandelen in Nederland heeft een update gekregen. De app bevat nu stadswandelingen, routes van Trouw en een nieuw uiterlijk.

wandelen iphoneDe wandelapp ‘Wandelen in Nederland‘ heeft een update gekregen. De app verscheen een aantal maanden geleden en is ondertussen uitgebreid naar 800 natuurgebieden en het indrukwekkende aantal van 2000 wandelingen (!) in heel Nederland. Eerder verbond natuurmagazine Roots zich aan de app en stelde haar wandelroutes beschikbaar. Nu heeft ook Dagblad Trouw zich aangesloten om de wekelijkse wandelroutes via de app te publiceren. Je kunt ook zelf een bijdrage leveren aan de app.

Dat werkt als volgt: van de aanwezige wandelroutes door de natuurgebieden zijn honderden al in kaart gebracht door gebruikers met de GPS-functie van de iPhone, zoals op de afbeelding hiernaast te zien is.


wandelen nederland iphoneDat geeft een handig overzicht van de uitgestippelde routes in de regio, zodat je onderweg makkelijk kunt overstappen op een andere route, zonder dat je een papieren kaart nodig hebt. De overige wandelingen kun je natuurlijk nu al wandelen met informatie uit de app.

De update van de app zorgt ervoor dat er nu ook stadswandelingen aanwezig zijn. De routes die elke zaterdag in dagblad Trouw verschijnen zijn nu aanwezig in de app en ook zijn de routes van de Klompenpaden in Utrecht en Gelderland toegevoegd. Binnenkort komen er nog meer wandelroutes bij. Als voorproefje is de Almeerdaagse aanwezig; deelnemers van dit vijfdaagse wandelevenement kunnen alle routes inzien en hun afgelegde afstand live volgen.

De basisapp bevat al veel wandelroutes die gratis te gebruiken zijn. Voor €3,59 per provincie krijg je er honderden wandelroutes bij. Breng je zelf een route in kaart met de GPS-functie van je iPhone, dan krijg je als bedankje een gratis provincie met alle routes.

Downloaden: Wandelen in Nederland (gratis, met in-app aankopen, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2013, 13:01
Categorie Navigatie
Onderwerp wandelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.