Evernote Food krijgt kookstand en meer restaurantinfo

Evernote Food heeft een update gekregen. De app gaat niet meer in slaapstand en bevat meer informatie over restaurants via Foursquare.

evernote foodEvernote Food heeft een update gekregen en beschikt nu over een handsfree kookhulp. Dat houdt in dat je iPhone niet in slaapstand gaat terwijl je een recept uit de app aan het koken bent. Evernote Food heeft ook betere PDF-ondersteuning gekregen voor notities en recepten die je uit Evernote importeert. De lijst met verbeteringen gaat nog even door: er zijn locatiebeoordelingen uit Foursquare te zien, je kunt makkelijker restaurants vinden op basis van type keuken of zoektermen en de nauwkeurigheid bij het vinden van locaties is ook beter. Minder spannend, maar wel leuk om even te noemen, is het feit dat je vanuit de app Evernote Food nu kunt upgraden naar de betaalde dienst Evernote Premium.

Evernote Food is een losse app van de makers van Evernote, waarmee je allerlei zaken rondom je favoriete hobby kunt vastleggen: eten. Je kunt er recepten en leuke restaurants mee verzamelen, maar je kunt er ook gewoon dagelijkse foto’s van je etensbord mee vastleggen. De insteek daarbij is het aanleggen van documentatie voor jezelf, niet noodzakelijk het delen met anderen. In de laatste update zijn recepten van de Koreaanse en Taiwanese receptenpartners Rimi en iCook toegevoegd, al is de kans groot dat je daar als Nederlandse gebruiker niet meteen enthousiast over wordt. De koppeling met Foursquare die bij de vorige grote update is toegevoegd, biedt wel veel nuttige info, vooral voor mensen die graag buitenshuis eten.

Downloaden: Evernote Food (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 mei 2013, 14:37
Categorie Eten en drinken
Onderwerpen evernote, planeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.