WakeMate slaapanalyse-systeem krijgt update naar 2.0

De WakeMate-app van de gelijknamige slaaparmband heeft een update gekregen, met een betere gebruikersinterface en duidelijker schermen.

wakemate iphoneWakeMate is een armbandje met bijbehorende app, waarmee je je slaapritme kunt analyseren. De app is nu vernieuwd in versie 2.0 met diverse verbeteringen in de gebruikersinterface, eenvoudiger ingebruikname, een betere weergave van de grafieken en makkelijker taggen van slaapsessies. Ook is het niet langer nodig dat de app elke ochtend verbinding met internet maakt. Dat was een van de klachten toen we dit slaaparmbandje reviewden. Je hoeft nu niet meer telkens bij het wakker worden een ingewikkeld proces te doorlopen van aan- en uitschakelen en handmatig verbinding zoeken met internet.

Het is nu zelfs mogelijk om slaapgegevens van meerdere dagen op te slaan in de armband, zonder dat je steeds hoeft op te laden. Tussendoor moet je uiteraard het slaaparmbandje nog wel opladen via een mini-usb-kabel. Gebruik van WakeMate is dus eenvoudiger geworden en er zijn ook nog een paar andere vervelende fouten opgelost.

Downloaden: WakeMate (gratis, armband verplicht)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2011, 20:13
Categorie Lifestyle
Onderwerpen slapen, wakemate

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.