On The Road: lees Jack Kerouac’s beroemde boek met kaart en audio

Jack Kerouac's bekende boek On The Road is nu als app beschikbaar. In deze prijzige app lees je het boek, maar krijg je ook informatie over de beat generation en de achtergronden van het boek.

jack kerouacOn The Road is het ultieme boek voor mensen die een roadtrip willen maken. Wie het boek nooit gelezen heeft, kan dat nu doen via een app, die in een aparte versie voor de iPad verkrijgbaar is en door uitgeverij Penguin op de markt wordt gebracht. De Kerouac-app bevat een interactieve kaart waarop je het boek zelf kunt volgen. Ook zijn er audio-opnames en biografische informatie voorhanden. De app bevat het originele verhaal uit 1957 met allerlei interactieve functies.

on the road routeVolgens Penguin komt het boek echt tot leven, dankzij Kerouac’s originele schetsen van de landkaart. Quotes uit het boek staan bij de verschillende steden langs de route. Je steekt ook nog iets op van de beat-generatie uit de jaren 50. De app is vrij prijzig, maar Penguin waarschuwt dat na 2 juli de prijs nog verder omhoog gaat. Er komt ook een iPhone-app, die iets goedkoper is.

Downloaden: Jack Kerouac’s On The Road (€10,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2011, 21:30
Categorie Boeken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.