Waarheen? (Where To?) krijgt koppeling met TomTom, Twitter en Facebook

De applicatie Waarheen? (Where To?) heeft een update gekregen. Vanaf nu is het ook mogelijk om vanuit deze applicatie je route met TomTom te plannen. Hopelijk voegt FutureTap nog meer navigatie-applicaties voor de iPhone toe.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

waarheenOntwikkelaar FutureTap heeft laten weten dat Waarheen? (Engelse titel: Where To?) voor de iPhone vanaf nu ondersteuning biedt voor het plannen van routes in TomTom. Als je in Waarheen? een interessante plaats hebt gevonden, kun je deze met de functie ‘Add to My TomTom’ opslaan als locatie. Vervolgens kun je er vanuit de TomTom-applicatie makkelijk naartoe navigeren. Om de functie te kunnen gebruiken heb je TomTom 1.3 nodig, die al in de App Store verkrijgbaar is.

CEO Ortwin Gentz ziet nog meer mogelijkheden voor applicaties om met elkaar samen te werken:

Integration with the TomTom app is one more step towards our vision of a collaborative App Store where high-quality apps work together seamlessly.

Update: het is trouwens niet de eerste navigatie-applicatie die Waarheen? ondersteunt, want in versie 2.5 boden ze al een koppeling met Navigon.

Waarheen? 2.6 heeft ook nog andere nieuwe functies gekregen, zoals het delen van locaties via Twitter en Facebook. Je kunt ook het kompas van de iPhone 3GS gebruiken om je bestemming makkelijker te vinden en het aantal gevonden locaties is verhoogd. Er zijn nu al meer dan 225.000 mensen die de applicatie hebben gekocht. Waarheen? is een applicatie waarmee je nuttige plaatsen in de omgeving kunt zoeken.

Downloaden: Waarheen? (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2010, 23:00
Categorie Reizen
Onderwerpen waarheen, where to

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.