Waarheen? (Where To) krijgt augmented reality via in app-aankoop

Waarheen? heeft een

waarheen iphoneDe applicatie Waarheen? (Where To) bestaat al langere tijd in de App Store. Waarheen? is een handige applicatie waarmee je nuttige plaatsen in de omgeving kunt vinden. De app kreeg al eerder integratie met TomTom en Navigon, zodat je makkelijk naar gevonden restaurants, hotels en andere locaties kunt rijden. De nieuwste toevoeging is augmented reality: in portret- of landschapsweergave zal de camera van je iPhone laten zien welke nuttige plaatsen er in de omgeving zijn. Je kiest daarbij zelf de categorieën.
Hoe dichterbij de locatie is, hoe groter de labels in de AR-weergave. Je kunt ook inzoomen, zodat de labels elkaar niet overlappen.

waarheen locatiesDe app zelf kost €2,39 en voor de driedimensionale AR-weergave zul je nogmaals €0,79 moeten betalen via een in app-aankoop. Je kunt het 30 dagen gratis proberen.

Alternatieven zijn Google Places, Around Me, AllAroundMe en de Nederlandse apps Layar, Nulaz (ook met augmented reality) en het eveneens Nederlandse Yubify. Voordelen van Waarheen? zijn de Nederlandse localisatie en het mooie uiterlijk. Ook heeft Waarheen? de augmented reality redelijk goed uitgevoerd, met bijvoorbeeld veel minder vertraging door het kompas dan je bij andere AR-applicaties ziet. Kies je niet voor de AR-functie, of heb je een toestel dat het niet ondersteund, dan krijg je kaarten te zien met locaties, gesorteerd op afstand. Je hebt minimaal iOS 3.0 nodig.

Downloaden: Waarheen? (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 9:06
Categorie Navigatie
Onderwerpen augmented reality, waarheen, where to

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.