Gamekoopjes in de App Store: Real Racing, Grand Theft Auto, Capcom, Adult Swim

Dit weekend zijn diverse games in de App Store afgeprijsd: Real Racing en Grand Theft Auto: Chinatown Wars en games van Capcom en Adult Swim.

real racing iphoneHet is Super Bowl-weekend in de VS en dat is voor veel ontwikkelaars een mooi moment voor om hun apps weer eens af te prijzen. Firemint heeft drie games uit de serie Real Racing afgeprijsd, Grand Theft Auto: Chinatown Wars is met 50% korting te krijgen, Capcom geeft korting op diverse games en alle titels van Adult Swim zijn afgeprijsd naar €0,79. Genoeg om dit weekend door te komen dus, of je nou van plan was om naar de Super Bowl te kijken of niet.

Goedkoper racen met Real Racing

Firemint heeft alle drie games van het racespelletje Real Racing afgeprijsd:

De trailer van Real Racing 2 is hieronder te zien:

Grand Theft Auto afgeprijsd vanwege Chinees Nieuwjaar

Grand Theft Auto is met 50% afgeprijsd vanwege het Chinese Nieuwjaar (dat dit jaar op 3 februari viel). Ook hierbij is niet alleen de iPhone-versie afgeprijsd, maar kun je ook de iPad-versie met extra korting krijgen. De actie geldt tot komende zondag.

  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars: van €7,99 voor €3,99)
  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars HD: van €7,99 voor €3,99

De trailer is hieronder te zien:

Capcom geeft korting op twee games

Nog een koopje: de pas verschenen game Devil May Cry 4 Refrain van Capcom. Op de consoles verschijnt er niet zoveel meer in de Devil May Cry-reeks, maar in de App Store gaat Capcom gewoon door. Devil May Cry 4: Refrain werd exclusief op het iOS-platform uitgebracht en heeft eigen levels en uitdagingen.

devil may cryJe speelt de held Nero en moet vechten tegen legers met bizarre figuren. Dit doe je door een combinatie van zwaardvechten en gebruik van andere wapens. De app heeft een koppeling met Game Center en ondersteunt het Retina Display van de iPhone 4. Hoeveel de game uiteindelijk gaat kosten is niet duidelijk, maar bij de introductie krijg je volgens Capcom flink wat korting.

Eerder bracht Capcom de game Dead Rising Mobile uit. Die kostte aanvankelijk €5,49 maar is sinds een paar dagen afgeprijsd naar €1,59.

Alles afgeprijsd bij Adult Swim

amateur surgeonNog steeds niet genoeg? Dan kun je dit weekend kijken naar de apps van Adult Swim. Zij hebben alle gametitels afgeprijsd naar €0,79. Het gaat om de volgende games:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 februari 2011, 10:30
Categorie Games
Onderwerpen capcom, firemint, korting, real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.