VNC-client Screens krijgt eerste update: bugfixes, meer gestures en betere SSH-ondersteuning

De iOS VNC-client Screens heeft een eerste update gekregen met gestures, beveiligde verbinding (SSH) verbeterd en de nodige bugfixes.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Screens voor iPhoneAfgelopen week schreven we over de nieuwe app Screens, een VNC-client voor de iPhone en de iPad, waarmee je meerdere computers (Mac, Windows, Linux) op afstand kunt besturen. In tegenstelling tot de meeste andere VNC-clients werkt de applicatie volledig met multi-touch: er is geen muisaanwijzer om te bewegen. Door het scherm aan te raken plaats je de muisaanwijzer op de gewenste plek, bijvoorbeeld om te klikken. Ook biedt de applicatie ‘actie-knoppen’ om veelvoorkomende taken als knippen, kopiëren, minimaliseren en uitloggen te activeren.

Vanavond kreeg de applicatie een eerste update. Screens 1.1 brengt een hoop verbeteringen, nieuwe functies en bugfixes. De applicatie ondersteunt nu drievinger-gestures voor zelfgekozen acties en een viervinger-gesture om de applicatieswitcher van Mac OS X te activeren. Daarnaast is de beveiligde SSH-verbinding verbeterd, waarbij men nu een adres voor de SSH-tunnel op kan geven en de poort gewijzigd kan worden. Ook is er de mogelijkheid om SSH-tunneling uit te schakelen wanneer de applicatie verbindt met een computer die zich op het lokale netwerk bevindt.

Het volledige changelog vind je in de App Store.

Downloaden: Screens (€11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 12:16
Categorie Productiviteit
Onderwerpen computer, vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

VNC-client Screens krijgt eerste update: bugfixes, meer gestures en betere SSH-ondersteuning

De iOS VNC-client Screens heeft een eerste update gekregen met ondersteuning voor aanpasbare gestures, beveiligde verbinding (SSH) en bugfixes.

Screens voor iPadAfgelopen week schreven we over de nieuwe app Screens, een VNC-client voor de iPhone en de iPad, waarmee je meerdere computers (Mac, Windows, Linux) op afstand kunt besturen. In tegenstelling tot de meeste andere VNC-clients werkt de applicatie volledig met multi-touch: er is geen muisaanwijzer om te bewegen. Door het scherm aan te raken plaats je de muisaanwijzer op de gewenste plek, bijvoorbeeld om te klikken. Ook biedt de applicatie ‘actieknoppen’ om veelvoorkomende taken als knippen, kopiëren, minimaliseren en uitloggen te activeren.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 december 2010, 21:58
Categorie Productiviteit
Onderwerp vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.