Screens is na laatste update klaar voor OS X 10.7 Lion

Een nieuwe update voor Screens stoomt de VNC-server klaar om gebruikt te worden met Mac OS X 10.7 Lion. Dat niet alleen, want de update zorgt ook voor een snellere, stabielere ervaring.

Screens is alvast klaargestoomd om te werken met Mac OS X 10.7 Lion.Screens is een VNC-app waarmee je een pc of Mac op afstand bestuurt. Om alvast voor te bereiden op de aankomende release van OS X 10.7 Lion, heeft Screens alvast een update gekregen. Deze nieuwe versie is onder andere ook sneller, stabieler en heeft uitgebreidere functies gekregen.

Screens moet je op iPhone (of iPad) installeren en als je pc of Mac installeren. Ben je niet thuis, dan kunnen de twee met elkaar via internet communiceren, om zo de pc of Mac op afstand te besturen. Met de nodige vertraging, het is dan ook niet aan te raden om vanuit de app te gamen of veel te schrijven. Wel is het een ideale manier om die ene foto even te bekijken of een download aan te zetten. Versie 1.6 van Screens komt met de volgende veranderingen:

  • Compatibel met OS X 10.7 Lion
  • Nieuwe authenticatie methoden (zie User Guides > Connection Settings)
  • Verbeterde snelheid
  • Verbeterde prestaties
  • Betere compatibiliteit met veel Windows VNC servers
  • Toetsenbord ondersteunen voor veel talen
  • Bugfixes

Lion komt met de dag dichterbij. Wanneer hij precies uitkomt weten we nog steeds niet, alleen dat het OS ergens in juli in de Mac App Store beschikbaar zal zijn. Apple riep vandaag ontwikkelaars op om Lion-apps zo snel mogelijk in te sturen, dus veel langer kan het niet duren.

Download: Screens (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 17:54
Categorie Diensten
Onderwerpen mac os x, millionaire, vnc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.