Vlaamse tv-zender VTM brengt iPhone-app uit

VTM heeft een iPhone-app uitgebracht. De Vlaamse tv-zender heeft een iPhone-app met tv-gids, Thuiscoach van The Voice, Nieuws en Weer en filmpjes uit favoriete tv--programma's.

vtm-iphoneDe Vlaamse televisiezender VTM heeft een eigen iPhone-app uitgebracht. De grootste commerciële zender van België toont in de app filmpjes van populaire programma’s en bevat een tv-gids die alle programma’s van VTM, 2BE, Vitaya, JIM en VTMKZOOM. Er is gekozen voor een Flipboard-achtig uiterlijk met veel plaatjes bij de onderdelen Videozone, Het Nieuws, Voor de Show en Nu op TV. Dat zijn ook meteen de belangrijkste onderdelen in de app. Bij Nu op TV vind je de tv-gids die met behulp van een verticale lijn aangeeft hoe lang een bepaald programma al gaande is. Ga je naar de Videozone, dan zie je aan de hand van foto’s welke content voorhanden is.

Er is speciaal plek ingeruimd voor de Thuiscoach-functie van The Voice. Daarmee kun je vanuit de app zelf meebepalen wie de mooiste stem heeft. Het Nieuws en Het Weer tonen de actuele informatie van dit moment: nieuwsfiltsen en het weerbericht, zodat je steeds op de hoogte bent.

Downloaden: VTM (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2013, 15:13
Categorieën Amusement, Belgische apps
Onderwerpen belgische apps, televisie, vlaanderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.