Makkelijker wijnen vergelijken met de Vivino-app

Met de app Vivino kun je nu wijnen met elkaar vergelijken. Handig als je in de supermarkt moet kiezen uit twee wijnen, die er allebei goed uitzien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Nu de feestdagen eraan komen, zullen er heel wat flessen wijn ontkurkt (of opengeschroefd) worden. Ben je wijnkenner, maar kun je soms nog wel wat hulp gebruiken, dan zul je blij zijn met de nieuwste functie van Vivino: Quick Compare. Handig als je in de winkel staat en geen tijd heb om uitgebreide proefnotities te lezen. Het bestaat uit twee functies: meerdere flessen wijn achter elkaar scannen zodat je de beoordelingen meteen kunt zien, en het vergelijken van de wijnen zodat jij altijd de beste hebt.


Vivino-app: makkelijk vergelijken van wijnen.

Vivino is een app waarmee je kunt zien hoeveel een bepaalde fles wijn gemiddeld kost en wat anderen ervan vinden. Met 12 miljoen gebruikers is de kans groot dat jouw fles wijn al eerder door anderen is geproefd en van een beoordeling is voorzien. Je kunt Vivino op twee manieren gebruiken: als een dagboek van wijnen die je hebt geproefd (of in je wijnkelder hebt liggen) of als informatiebron bij het kiezen van een goede wijn.

Bekijk ook

De beste wijn-apps voor de iPhone: deze moet je hebben

De beste iPhone-apps voor wijn en wijnliefhebbers: van Vivino tot Somm. Voor het scannen van wijn, wijninfo opvragen, proefnotities maken en meer.

Wijnen vergelijken met Vivino

Vergelijken van wijnen is nogal een gedoe als je in de winkel staat. Daarom heeft Vivino de Quick Pompare-Functie (Snel Vergelijken) toegevoegd, zonder dat je tussen meerdere schermen heen en weer hoeft te springen. De functie laat aan de onderkant van het scherm zien hoe anderen over een bepaalde wijn denken. Je kunt meer informatie krijgen door op een knop te drukken.

Quick Compare is ontstaan uit frustratie bij Vivino zelf, maar was ook een wens van gebruikers. Ze wilden sneller de beoordelingen van verschillende wijnen naast elkaar zien.

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 december 2015 om 14:07
Onderwerpen
,
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.