Visspelletjes Ridiculous Fishing en Fish Out Of Water krijgen updates

De populaire waterspelletjes Ridiculous Fishing en Fish Out Of Water hebben updates gekregen waardoor je weer verder kan op iPhone en iPad.

Ridiculous Fishing iPhone iPad highscorespel VlambeerRidiculous Fishing en Fish Out Of Water: twee populaire iPhone- en iPad-games rondom het thema vissen. Ze zijn beide voorzien van updates die spelinhoudelijk dingetjes aanpassen en nieuwe toevoegingen doen. Ridiculous Fishing heeft vooral haar Maelstrom-wateren om in te vissen onder handen genomen, met nieuwe patronen en nieuwe vissen om naar te hengelen. Die vernieuwing gaat gepaard met nieuwe items die je kan kopen in de winkel in het spel.

En de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer houdt zich aan zijn woord: je kan die nieuwe items niet op de kop tikken door er echt geld tegenaan te smijten. Nogal altijd zijn er geen in-app aankopen voorhanden in Ridiculous Fishing. Tot de nieuwe aankopen behoort een upgrade van het mes, waardoor je meteen je lijn kan doorsnijden en meteen een nieuwe poging kan doen. Zo wordt het misschien wat draaglijker bij de nieuwe Friend Fishes diep in de oceaan te komen.

Het geliefde highscorespelletje met de typische hoekige tekenstijl, geeft je nu verder de mogelijkheid om je eigen muziek te laten doorspelen tijdens het spelen. Vlambeer noemt het overigens een kleine update, waarin vooral fouten uit het spel zijn gesloopt. Daartoe behoren onder andere schrijffouten, wordt toegegeven in de update-omschrijving in de App Store.

Fish Out of Water screenshotFish Out of Water van Fruit Ninja-ontwikkelaar Halfbrick Studios legt juist wel de nadruk op in-app aankopen in de update die van het spel is uitgekomen. Je kan nieuwe kostuums kopen waardoor je verder kan vliegen, hoger kan stuiteren en vaker kan klotsen op het water. Dat is relevant, want het spel heeft een nieuw secundair scoresysteem gekregen! De aardig haalbare 10 van de jury is niet langer meer het hoogste streven: er is nu een tweede Pro-teller waarbij de limiet op 100.000 punten ligt. Daar hoort natuurlijk ook een nieuw leaderboard bij, waarbij de scores worden vergeleken via Game Center. Als je niet geconfronteerd wilt worden met de scores van anderen, is de nieuwe instelling om dat uit te schakelen welkom. Een behoorlijke update die het spel een stuk onderhoudender maakt.

Downloaden: Ridiculous Fishing (€2,69, universeel, iOS 5.0+)
Downloaden: Fish Out Of Water (€0,89, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2013, 11:00
Categorie Games
Onderwerp halfbrick

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.