Monster Dash icon

Actiegame Monster Dash is Apple’s gratis App van de Week

Apple heeft een nieuwe App van de Week: Monster Dash. Je kunt dit spelletje van de Fruit Ninja-makers een week lang gratis downloaden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Monster Dash iconApple heeft weer een nieuwe App van de Week in de App Store verkozen. De titel gaat ditmaal naar de actiegame Monster Dash, ontwikkeld door de makers van onder andere Fruit Ninja en Jetpack Joyride. Monster Dash is daarom een week lang gratis te downloaden – en dat komt goed uit. De game is namelijk deze week voorzien van een grote nieuwe update.

Het doel in Monster Dash is simpel: ren zover mogelijk naar rechts, terwijl je alle vijanden op je pad neerschiet. Daarmee is Monster Dash één van de oneindige renspellen die de App Store bezaait, maar met de update wel eentje die je iedere dag weer kunt spelen. Er zijn namelijk dagelijkse evenementen toegevoegd, waarin je steeds een medaille moet scoren.

Monster Dash

De update voor Monster Dash voorziet de game ook van een paar praktische toevoegingen. Je komt nu een aantal andere monsters tegen, die je te lijf kunt gaan met een aantal extra upgrades. Die ontgrendel je door hoofdpersoon Barry zijn level te verhogen.

Monster Dash is als Game van de Week gratis te downloaden tot en met donderdag 20 november. Daarna krijgt het spel waarschijnlijk zijn prijskaartje van 89 eurocent terug. Het spel bevat ook een aantal in-app aankopen waarvan de prijs onveranderd is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 november 2014, 10:22
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, halfbrick, monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.