VikingSpots: kortingacties gebruiken en belminuten verdienen

VikingSpots is een nieuwe applicatie van de telecomprovider Mobile Vikings waarmee je digitale kortingsbonnen kunt inlossen op allerlei spots in België. Als je dat doet, spaar je ook meteen punten voor gratis belminuten en data.

VikingSpots kortingen Mobile Vikings BelgiëDe Belgische telecomprovider Mobile Vikings mengt zich in de strijd om de kortingscoupons die je kan inwisselen op de mobiele telefoon. De dienst heeft er heel wat voor over dat je VikingSpots gaat gebruiken. Als je gebruikt maakt van kortingen, verdien je namelijk meteen Vikingpunten. Daarmee spaar je gratis belminuten, sms’jes en data-MB’s bij de telecomprovider. Nadat je een uitnodigingscode hebt aangevraagd op de website van Vikingspots, kan je gebruik maken van de dubbele kortingsactie.


De eerste versie van de net uitgebrachte applicatie kampt nog met problemen omtrent de sociale media. Zo is delen via Twitter nog niet mogelijk en belangrijker: werkt registreren met Facebook niet. Het registratieproces blijft hangen in Facebook en verwijst niet terug, of geeft een foutmelding in de app. Mobile Vikings geeft aan reeds aan de problemen te werken en met een update te komen. Tot die tijd kan het helpen de app af te sluiten in de multitask-bar en de app opnieuw op te starten.

VikingSpots heeft niet alleen andere kortingscouponnen-apps op de korrel. Het klopt ook aan bij Foursquare. Zo kan je niet alleen profiteren van kortingen, maar kan je zelf spots aanmaken, inchecken, spots waarderen en die beoordelingen met anderen delen. In het Deals-tabblad zie je hoeveel punten je met alle handelingen hebt verzameld. Zo levert een kortingsactie inlossen bijvoorbeeld 5 Vikingpunten op.

Spots zijn voorzien van contact- en adresgegevens zodat je meteen contact kan leggen met een plek. Met smileys en een duim omhoog of omlaag laat je je waardering blijken voor een spot of een kortingsactie. Als je zoekt op spots, kan je ervoor kiezen om alle spots weer te geven, of alleen degene die door je vrienden op het nieuwe sociale netwerk zijn aangemaakt.

Het is nog niet bekend wanneer de update zal verschijnen in de App Store. Misschien kan je tot die tijd Foursquare gebruiken: dat sociale netwerk heeft deze dag uitgeroepen tot Foursquare Day.

Downloaden: VikingSpots (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.