Video-app Viddy krijgt nieuwe video-effecten en audiotracks

Viddy heeft een flinke update gekregen, met 4 nieuwe video-effecten, 6 audiotracks en diverse andere handige functies. Het is de grootste update in lange tijd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

viddy iphoneDe populaire video-app Viddy heeft een update gekregen. Viddy is een soort instagram voor video, die nu vier nieuwe video-effecten erbij heeft: Soho, Rose, Tele, and Cine. Soho geeft bijvoorbeeld een artistiek effect aan je video’s door een Lomo-fotoeffect toe te passen. Bij Rose krijgen je video’s een dromerige en romantische gloed, Tele is een tv-effect uit de jaren zevetig en Cine voegt het effect van een klassieke Hollywood-film toe.

Er zitten ook zes nieuwe audiotracks in met de namen NoNew, Wasteland, Earls Court, Final Frontier, Allegro Moderato en fa Mineur en Magnolia. Nieuw is ook de ondersteuning voor Twitter-integratie bij het inloggen, zodat je geen apart account meer aan hoeft te maken.

Bovendien kun je in de nieuwste versie van de Viddy-app meerdere vrienden tegelijk taggen bij het uploaden van een video. De vernieuwde rooster-layout maakt het makkelijk om door video’s te bladeren. Al met al is het de grootste update die Viddy recent heeft uitgebracht.

Downloaden: Viddy (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2012, 16:27
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen viddy, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.