Get Glue HD krijgt persoonlijke gids voor film, tv en sport

Get Glue HD heeft een persoonlijke tv-gids gekregen voor tv-series, sportwedstrijden en films. Ook kun je stickers verdienen en chatten met vrienden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

get glue ipadGet Glue is een app voor mensen die graag tv-series en films kijken. Je kunt zien waar anderen naar kijken en laten weten welke films, boeken en tv-series je zelf leuk vindt of naar welke sportwedstrijden je kijkt. Drie miljoen mensen maken er al gebruik van om nieuwe tv-series en films te ontdekken of om met vrienden te chatten terwijl ze tv-kijken. De iPad-versie van de app kreeg onlangs een update en bevat nu een persoonlijke tv-gids voor tv-programma’s, films en sport, gebaseerd op de shows die je leuk vindt. In Nederland is die functie maar beperkt nuttig, omdat de meeste mensen niet zomaar HBO of ESPN kunnen inschakelen. Maar zit je te wachten op de volgende episode van je favoriete tv-serie, dan weet je in ieder geval wanneer ‘ie wordt uitgezonden bij de Amerikanen of wanneer een belangrijke sportwedstrijd plaatsvindt.

Gelukkig zitten er in Get Glue HD ook wat functies die voor iedereen interessant zijn. Je kunt inchecken en chatten met vrienden terwijl je aan het tv-kijken bent. Heb je geen vrienden met dezelfde smaak, dan kun je ook met willekeurige fans gaan kletsen. De app heeft clips, foto’s en artikelen gekregen rondom favoriete tv-shows en films. En je kunt stickers en andere beloningen verdienen bij het kijken van bepaalde shows. Voor spannende films met een ingewikkelde verhaallijn is het misschien niet zo geschikt om de hele tijd te chatten, maar bij talentenshows en ander licht vertier kan het wel leuk zijn om live commentaar te geven op de kleding, de haarstijl of de zangcapaciteiten van de kanshebbers.

Downloaden: Get Glue HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 22:56
Categorie Amusement
Onderwerpen film, getglue, sport, televisie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.