Delivery Status touch 4.3: barcodescanner en traceernummerdetectie

Delivery Status touch krijgt met versie 4.3 ondersteuning voor het toevoegen van pakketjes door deze te scannen met de camera evenals het detecteren van traceernummers en het afvangen van traceernummers op het klembord.

Delivery Status touchDelivery Status touch, de iOS-applicatie waarmee je de status van pakketten kunt bijhouden, heeft een update gekregen naar versie 4.3 en krijgt daarmee enkele nieuwe functionaliteiten. Een daarvan is een barcodescanner, waarmee je een pakketje aan de hand van een streepjescode kunt toevoegen. Deze functie vereist wel een camera met autofocus, daarom worden alleen de iPhone 4 en 3GS ondersteund en ook is iOS 4 vereist. Ook nieuw is het detecteren van traceernummers. Wanneer je een traceernummer invoert, kan de applicatie nu zelf bepalen bij welk bedrijf dit nummer hoort. De detectie verbetert naarmate je vaker van de applicatie gebruikmaakt of favorieten toevoegt.

De applicatie ondersteunt meer dan 30 diensten, waaronder UPS, FedEx, DHL en TNT. Met Delivery Status Touch kun je ook bestellingen traceren van online winkels zoals Amazon.com, de Apple Store en Adobe. Ook nieuw in versie 4.3 is klembordondersteuning. Dit houdt in dat je een traceernummer kopieert en deze automatisch door de applicatie wordt opgevangen. Naast de nodige verbeteringen en bugfixes is er tot slot ook ondersteuning voor de diensten La Poste (inclusief Chronopost) en Amazon.it.

Voor Mac-gebruikers is er ook een gratis Dashboard-widget verkrijgbaar die je middels een gratis account kunt synchroniseren met de applicatie.

Downloaden: Delivery Status touch (€2,39, universeel)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 januari 2011, 15:30
Categorie Diensten
Onderwerpen barcodescanner, bestellen, klembord, pakket

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.