Vandaag gratis: Fishing Kings HD, QuikSocial en Bounce Bullet Pro HD

Fishing Kings HD is vandaag gratis, dankzij een actie van Apple. Naast deze visgame kun je ook Bounce Bullet Pro HD en QuikSocial gratis downloaden.

fishing kingsApple organiseert een actie rondom kerst en nieuwjaar, waarbij je elke dag een gratis cadeau kunt downloaden. Het gaat om muzieknummers en apps en we besteden er op iPhoneclub elke dag aandacht aan. Vandaag hebben de bezitters van een iPad ook geluk, want de game Fishing Kings is niet alleen gratis in de iPhone-uitvoering. Ook Fishing Kings HD is een dag lang gratis te downloaden. Normaal kost deze game €3,99.

In Fishing Kings HD moet je je hengel uitwerpen en op vijf verschillende locaties proberen vis te vangen. Je hebt te maken met 33 vissoorten, diverse hengels en ander materiaal en een onderwatercamera. Via Gameloft Live kun je je scores met anderen uitwisselen.

Er zijn vandaag meer apps die gratis te krijgen zijn. Twee tips:
quiksocial

  • QuikSocial (was €0,79) is een sociale netwerkapplicatie waarmee je vanaf je iPad MSN, Yahoo, Twitter, Google, MySpace en andere diensten kunt gebruiken.
  • Bounce Bullet Pro HD (normaal €1,59) is een game waarbij de natuurwetten een belangrijke rol spelen. Je moet zoveel mogelijk digitale mensen vermoorden met zo weinig mogelijk kogels. Vind je het vermoorden van mensen te moorddadig, dan kun je je slachtoffers ook veranderen in lolly’s. Er zijn 133 levels, drie moeilijkheidsgraden en integratie met Game Center.

Zoals gezegd: alle apps zijn maar beperkte tijd gratis, dus sla je slag op tijd.

bounce bullet pro

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2010, 17:27
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.