Skype publiceert teaser voor mobiel videobellen

Skype heeft een speciale website online gezet die ons alvast een voorproefje geeft van de video-gerelateerde aankondiging die het bedrijf volgende maand tijdens de Consumer Electronics Show zal doen.

SkypeNadat eerder al uitlekte dat Skype videobellen binnenkort naar de iPhone en iPad wil brengen, zette het bedrijf vandaag ook een speciale website online. Op de website staan allerlei verschillende filmpjes, die zoals het lijkt met een mobiele telefoon zijn gemaakt. Het gaat om momenten die je met behulp van videobellen met anderen zou kunnen delen. Vandaar ook de titel “I wish I could share moments like this”. Zonder concrete aankondiging bevestigt Skype hiermee dat videobellen eraan zit te komen.

Skype videobellen teaser
Het was al bekend dat Skype begin januari tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas ‘iets op het gebied van video’ zou aankondigen. Met deze teaser lijkt het wel duidelijk dat deze aankondiging met videobellen te maken heeft. Opvallend aan de filmpjes is bovendien dat ze zich focussen op het moment dat gefilmd is, zoals een concert of het weer, en niet een persoon. Hieruit kan worden afgeleid dat videobellen mogelijk niet het enige is dat Skype aan gaat kondigen. Er wordt gespeculeerd over de mogelijkheid om filmpjes op te slaan en dan live te streamen, zoals Qik en UStream doen.

Het media-event van Skype tijdens de CES staat gepland voor 6 januari 2011. Dan zullen we waarschijnlijk meer te weten komen over deze nieuwe functionaliteiten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2010, 21:10
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen ipad, iPhoneclub, skype, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.