Valentijn-updates voor Spy Mouse en The Sims FreePlay

Spy Mouse en The Sims FreePlay hebben een update gekregen voor Valentijn. In Spy Mouse zijn de kaasblokjes vervangen door hartjes en in The Sims zijn hartvormige bubbelbaden en bedden te vinden.

spy mouse valentijnDe iPhone-game Spy Mouse heeft een update gekregen, die helemaal is afgestemd op Valentijnsdag. Agent Squeak is in deze nieuwe versie verliefd op katten, de kaasblokjes zijn vervangen door hartjes en het icoontje van de game toont een blije muis met een doos bonbons. Zelfs de gevechten tussen kat en muis hebben iets liefdevols gekregen.
De komende dagen kunnen we nog meer speciale versies van bekende games verwachten. Bij The Sims FreePlay is de liefde al doorgedrongen in de vandaag verschenen update: je vindt hierin bonbons, rozen, hartvormige badkuipen en een romantisch hartvormig bed.

De ontwikkelaar meldt dat je op de 16e en 23e februari The Sims moet spelen, om de nieuwe decoratie-items ‘pretty in pink’ te ontdekken. Daarmee krijgen je sims het echt lekker warm, met open haarden en vuurkorven. Angry Birds Seasons zal de komende dagen ongetwijfeld ook een update krijgen, want het huidige thema van Chinees Nieuwjaar is niet meer zo actueel.

Downloaden: Spy Mouse (€0,79)
Ook genoemd: The Sims FreePlay (gratis)

spy-mouse-valentijn-iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2012, 17:55
Categorie Games
Onderwerpen sims, spy mouse, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.