Do Date: dagelijkse herinneringen op je iPhone tijdelijk gratis

Do Date is momenteel gratis te downloaden. Met deze app kun je dagelijks een herinnering krijgen voor belangrijke evenementen. De app kan 10 herinneringen tegelijk aan.

do date icoonDo Date is een handige reminder-app, die momenteel gratis te downloaden is in de App Store. De app heeft als sterke punt dat het dagelijkse notificaties op je lockscreen en in Apple’s Berichtencentrum kan tonen. Zo kun je jezelf herinneren aan het innemen van medicijnen of een andere dagelijkse verplichting, zonder dat je elke dag een terugkerend item in je agenda hoeft te zetten. Moet je je voorbereiden op een tentamen, een huwelijk, verjaardag of een ander belangrijk evenement, dan kan de app je elke dag waarschuwen met een aanduiding hoeveel dagen het nog duurt.

do date iphoneIn een eerdere versie van de app werd de herinnering standaard rond middernacht gestuurd. Maar gelukkig heeft de ontwikkelaar dat in de laatste update aangepast: je kunt nu elk gewenst tijdstip kiezen. Ook is toen de mogelijkheid toegevoegd om geluid bij notificaties uit te schakelen. Word je de dagelijkse herinneringen een beetje zat, dan kun je een losse herinnering of allemaal uitschakelen.

In het screenshot hiernaast heb ik wat willekeurige data gezet (dus denk maar niet dat ik de lanceerdatum van de iPhone 5 al weet). Door beperkingen van Apple in iOS kan de app slechts 10 notificaties per keer naar het Berichtencentrum sturen, dus mensen met extreem veel vrienden of een erg druk sociaal leven moeten eraan denken dat ze de tijdstippen van verschillende events verspreid over de dag kiezen. Do Date een gemiddelde waardering van 4,5 sterren.

Downloaden: Do Date (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2012, 19:56
Categorie Productiviteit
Onderwerpen herinneringen, waarschuwing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.