Uitzending Gemist geoptimaliseerd voor iPhone 5

Uitzending Gemist voor de iPhone is geoptimaliseerd voor het scherm van de iPhone 5 en de nieuwste generatie iPod touch.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Uitzending Gemist icoonDe Uitzending Gemist-app van de publieke omroep is geoptimaliseerd voor de iPhone 5. Zowel menu’s als video’s benutten het volledige scherm van de nieuwste generatie iPhone en iPod touch. Er is een aparte update voor de optimalisatie uitgebracht, die verder enkele fouten uit de vorige versie verhelpt. Het ontbreken van iPhone 5-ondersteuning was het meest geopperde minpunt in actuele recensies van gebruikers in de App Store.

De laatste verbetering die wordt aangegeven in de beschrijving van de update, is van technische aard: ‘aansluiting op adaptive streamingplatform’. Het houdt in dat de applicatie van tevoren de beschikbare bandbreedte bekijkt en daarop de beeldkwaliteit aanpast. Die kan variëren van 200 kbit tot 1 Mbit.

Uitzending Gemist is een van de populairste applicaties in Nederland, met meer dan 19.000 recensies in de App Store. Tot nu toe haalde de toepassing een gemiddelde beoordeling van 3,5 sterren, maar nu het grootste kritiekpunt is opgelost zou dat wel eens omhoog kunnen gaan.

Downloaden: Uitzending Gemist (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2013, 15:12
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen uitzending gemist, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.