Hay Day voor iOS geeft spelers voortaan brieven en cadeau’s

De boerderijsimulatie Hay Day op iPhone, iPod touch en iPad geeft voortaan cadeau's uit de bestelcatalogus als je vrienden regelmatig helpt.

Hay Day dieren houden boerderijspel iPhone iPadHet ongekend populaire managementspel Hay Day heeft een update gekregen die spelers nog even wat langer aan het spel wil binden. Dat doet de boerderijsimulatie met Alfred de postbode, een personage dat boerderijen van level 15 of hoger vanaf de update bezoekt. Hij laat brieven achter voor spelers die boerderijen van andere spelers hebben geholpen, en die brieven gaan niet enkel gepaard met een tekst. Ze bevatten meer dan eens cadeaukaarten, en daar kan je weer mee terecht in de nieuwe bestelcatalogus. Kies een verrassingspakket uit en Alfred brengt ze bij je langs.

Ja, Hay Day kiest weer een lekker complexe oplossing, zoals we inmiddels van het spel gewend zijn. Alfred de postbode had natuurlijk zelf ook meteen verrassingspakketten kunnen meenemen, maar zo gaat de game niet te werk. De pakketten waaruit je kan kiezen bevatten diamanten, decoraties en bijvoorbeeld verbeteringen voor je schuur en silo. Ontwikkelaar Supercell raadt je aan regelmatig in de catalogus te kijken, omdat je er ook speciale tijdelijke aanbiedingen in zal treffen. Over aanbiedingen gesproken: ook Tom de leveringshulp kan je verrassen met tijdelijke voordeeltjes. Die krijg je door tijdig op zijn ballon te tikken.

Hay Day versie 1.9.65 voor de iPhone en iPad verbetert verder de bootbestellingen waar enige foutjes in waren geslopen, en bestellingen die je doet met de suikermolen zijn makkelijker uit te voeren. Naast andere verholpen fouten, is de laatste update de bijgewerkte vriendenbalk. Die heeft een nieuw tabblad waarin je de laatste helpers onder je vrienden ziet, inclusief de snelle mogelijkheid om ze te bezoeken. Gebruik maken van het tabblad heeft natuurlijk weer tot gevolg dat Alfred vaker een bezoekje aan je boerderij brengt, en dat zal het spel in ieder geval niet mínder verslavend maken.

Downloaden: Hay Day (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2013, 11:57
Categorie Games
Onderwerp hay day

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.