Uitgebreide game Beyond Ynth HD op iPad vandaag gratis

Beyond Ynth HD is een spel waarin je als kever talloze zware objecten moet verplaatsen om het einddoel van een van de tachtig levels te bereiken. Het is een grote, vrolijke game die tijdelijk gratis te downloaden is.

Beyond Ynth voor iPadIn Beyond Ynth HD kruipt de speler in de huid van een ijzersterk insect dat allerlei objecten kan verplaatsen terwijl hij erin zit. Maar uit de objecten waar je inkruipt, moet je ook weer ontsnappen. Ynth ziet eruit als een platformer en wordt bekeken vanaf een zij-aanzicht, maar het is eigenlijk een uitgebreide puzzelgame met maar liefst tachtig vakkundig ontworpen levels. De uitdaging wordt steeds groter: in de objecten verschijnen lavaballen, ijsblokken en andere gevaren.

Dat de puzzels flink tricky kunnen worden, wijst een blik op YouTube wel uit. Daar zijn talloze video’s te vinden van oplossingen voor bepaalde levels.

Beyond Ynth HD kost normaal 2,39 euro maar is nu tijdelijk voor noppes te downloaden uit de App Store op de iPad. Het is een kleurrijk, vrolijk, uitgebreid en prikkelend spel en dat zie je terug in de beoordelingen op iTunes. Daar krijgt het gemiddeld 4,5 ster na 36 waarderingen. Een aanrader.

Downloaden: Beyond Ynth HD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 14:44
Categorie Games
Onderwerp puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.