Navigon Select T-Mobile Editie krijgt ook Traffic Check, caravan- en trucknavigatie

Na de volledige versies is nu ook Navigon Select T-Mobile Exclusief editie voorzien van een grote update. Die voegt kaartenmateriaal toe, twee nieuwe features en een optie om routes voor vrachtwagens en campers te kopen.

Augmented Reality in Navigon SelectEen halve week na de grote update van Navigon MobileNavigator, heeft nu ook de gratis versie voor T-Mobile-abonnees de nieuwe features en de bijgewerkte kaarten van het Europese wegennet. De nieuwe features zijn Traffic Check, waarmee je kunt zien hoeveel files er op de route zijn en Reality Scanner, dat navigatie voor voetgangers toepast in een augmented reality-omgeving. De nieuwe caravan- en vrachtwagennavigatie is ook beschikbaar gesteld en voor alle in-app uitbreidingen betaal je momenteel twintig procent minder.

Peter Coolen van Cohn & Wolfe, het persbureau van Navigon:

Reality Scanner is een nieuwe functie voor voetgangersnavigatie. Wanneer de functie aan staat worden alle POI’s (Point of Interest) in de omgeving weergegeven in het beeld van de iPhone-camera, inclusief naam, symbool en de huidige afstand. Traffic Check geeft gebruikers vooraf een overzicht van de verkeerssituatie. Na berekening van de route wordt door middel van een verkeerslichtensysteem het aantal wegwerkzaamheden, de gevarenzones en de file-informatie weergegeven.

De in app-pakketten behelzen Premium, Safety & Relax, Sound & Fun en 3D-package. We schreven eerder al uitgebreid over de in app-aankopen van Navigon Select in een artikel ten tijde van de aankondiging.

De Caravan- en vrachtwagennavigatie is een andere toevoeging aan het bestaande assortiment van Navigon aanvullende producten. De upgrade kost € 79,99 en is verkrijgbaar als een in-app purchase.

De korting van 33 procent op de volledige versies en 20 procent op de in-app aankopen gelden tot 28 april.

Beschikbare apps:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 april 2011, 13:34
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.