Waylon iPhone-app krijgt update met… leaderboards

De officiële Waylon-applicatie is fors uitgebreid in de nieuwste update. In de vorm van achievements en leaderboards zijn er vooral veel competitieve elementen toegevoegd waardoor de fan flink door het stof mag gaan om zijn of haar waardering voor de Nederlandse Motown-zanger te uitten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Waylon applicatie voor iPhone en iPod touchFans van Waylon gaan het druk krijgen om hun adoratie voor de Nederlandse Motown-zanger te uiten. De officiële Waylon-applicatie voor de iPhone en iPod touch is vandaag namelijk bijgewerkt naar versie 4.5.1 en die introduceert heel wat competitieve elementen. Zo zijn er leaderboards die aantonen wie de zwaarste luisteraars zijn op all-time, maandelijkse, wekelijkse en dagelijkse basis. Door veel te luisteren kun je ook achievements halen en binnenkort worden die ook nog vergezeld van badges die je kan sparen. Maar er is meer.

Zo kan je nu niet alleen de locatie waar je Waylon luistert aangeven via Foursquare, maar is er ook ondersteuning voor Facebook Places. Met de ondersteuning van AirPlay is draadloos de muziek doorsturen naar andere Apple-systemen ook geen probleem meer.

De iets meer nuchtere fan zal het wellicht waarderen dat er niet alleen nummers beluisterd, maar ook bekeken kunnen worden in een ‘prachtige nieuwe videosectie’. Ook de ‘recent activity’ en de gebruikerspagina’s zijn onder handen genomen. De app is gemaakt op basis van een template van Mobile Roadie, die meer apps voor bekende artiesten heeft ontwikkeld.

Downloaden: Waylon (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 september 2011, 17:12
Categorieën Muziek, Nederlandse apps
Onderwerpen foursquare, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.