Twitterrific-update in ontwikkeling ondanks nieuwe Twitter-richtlijnen

Iconfactory blijft aan een grote update voor Twitterrific werken. Het was even niet duidelijk of dit het geval was, omdat Twitter's nieuwe richtlijnen de groei van Twitter-apps beperken.

TwitterrificIconfactory blijft werken aan een grote nieuwe update voor Twitterrific, ondanks Twitter’s maatregelen waardoor de groei van alternatieve Twitter-apps wordt beperkt. Het was hierdoor voor de ontwikkelaar even niet duidelijk wat er met de update zou gebeuren, maar na gesprekken met Twitter besloot Iconfactory om het werk aan de update gewoon voort te zetten.

Iconfactory stelt het volgende op zijn blog:

We hebben de afgelopen maanden gewerkt aan een grote update voor Twitterrific waar we ontzettend enthousiast over zijn. We maakten ons zorgen dat we deze update moesten laten vallen wegens Twitter’s aankondiging. Nadat we de nieuwe restricties hadden bekeken en met het team van Twitter hadden gesproken, zijn we echter blij om te vertellen dat onze ontwikkelingsplannen onveranderd blijven.

Wat er precies in de update zal zitten is nog niet bekend. Het zal vermoedelijk niet heel lang duren totdat de update in de App Store verschijnt: Iconfactory belooft in de komende dagen en weken meer informatie.

Twitterrific is één van de populairdere Twitter-applicaties voor iOS. Het is daarom opmerkelijk dat de ontwikkelaar zich na de onthulling van de nieuwe richtlijnen afvroeg of ze de ontwikkeling van verdere updates moeten voortzetten. Het feit dat ze dit wel doen, lijkt er op te wijzen dat de nieuwe richtlijnen op korte termijn geen grote problemen voor Twitterrific zullen meebrengen.

Eerder deze maand liet Twitter weten dat apps van derden maar tot een vastgesteld maximum aantal gebruikers mogen groeien. Bereikt een app meer dan 100.000 nieuwe gebruikers, dan moet er contact worden opgenomen met Twitter over mogelijke verdere uitbreiding. Heeft een app al 100.000 gebruikers, dan mogen deze hooguit 200 procent groeien voordat er een gebruikersstop wordt ingeroepen.

Downloaden: Twitterrific (gratis, met in-app aankoop)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 13:22
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.