Twitter-update verhelpt crashes en maakt Quick Bar minder opvallend

Twitter heeft weer een update gekregen, die de opvallende Quick Bar minder opvallend maakt en ook crashes bij het opstarten verhelpt.

TwitterEr is een nieuwe versie van Twitter voor iOS in de App Store verschenen, die een hoop problemen bij de vorige update zou moeten oplossen. Vorige week donderdag verscheen er een grote update voor de applicatie met allerlei nieuwe functies, waaronder de Quick Bar. Dit balkje, waarin trends en promoted tweets (soort reclame) worden weergegeven leidde tot een storm aan kritiek, met name omdat de Quick Bar te opvallend was (tweets werden overlapt) en niet uitgeschakeld kon worden.

Twitter CEO Dick Costolo beloofde beterschap en die is er nu in de vorm van Twitter 3.3.1. Al is daarmee de Quick Bar nog niet helemaal verdwenen, zoals velen waarschijnlijk hadden gehoopt. Het balkje heeft nu een vaste positie bovenaan de timeline gekregen, zodat deze tweets niet meer overlapt. De functionaliteit kan echter nog steeds niet worden uitgeschakeld. De iPad-versie heeft de Quick Bar overigens (nog) niet, maar dat gaat in de toekomst wel komen, zo liet Twitter eerder weten.

Daarnaast zou ook het crashen van de applicatie bij het opstarten of het gebruik van locatiediensten nu verleden tijd moeten zijn. Ook zijn er nog wat beveiligingsprobleempjes opgelost en is de performance verbeterd voor gebruik met meerdere accounts.

Downloaden: Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2011, 9:07
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.