iPadclub-lezers kiezen Nu.nl HD tot beste nieuwsapplicatie voor iPad

De NU.nl HD iPad app heeft met grote afstand de iCE Amsterdam Award voor 'Beste iPad nieuws-app' gewonnen, na stemming op de populaire iPad-website iPadclub.nl.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

ice amsterdam logoiPadclub reikte gisteren de prijs voor de beste nieuwsapp uit aan NU.nl. De app won met ruime voorsprong in de verkiezing, waarbij lezers van iPadclub mochten bepalen welke nieuwsapp ze het meest waardeerden. Het aanbod bestond uit apps van bekende kranten, nieuwssites en en aanbieders van gespecialiseerd nieuws zoals Techfish en iCreate Magazine. NU HD bleek bij onze lezers echter het meest populair als nieuwsapp. De uitreiking vond plaats tijdens het Awards Dinner, dat als afsluiting van iCE Amsterdam werd georganiseerd. Naast onze prijs werden er ook prijzen uitgereikt voor iPhone-apps op het gebied van duurzaamheid en innovativiteit. Verbeterdebuurt en Shoudio waren twee van de andere prijswinnaars.

Bij de verkiezing van de beste nieuwsapps voor de twee andere platformen (iPhone en Android) won NU.nl overigens ook met afstand de eerste prijs. Alledrie apps zijn ontwikkeld door bureau Peperzaken uit Groningen, in opdracht van Sanoma Digital.

De resultaten van de poll zijn hieronder te zien:

Beste iPad nieuws-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 16:22
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen award, nu.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.