iPhoneclub-lezers kiezen NU.nl tot beste nieuwsapplicatie voor iPhone

De NU.nl iPhone app heeft met grote afstand de iCE Amsterdam Award voor 'Beste iPhone nieuws-app' gewonnen, na stemming op de populaire iPhone-website iPhoneclub.nl.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

ice amsterdam logoiPhoneclub reikte gisteren de prijs voor de beste nieuwsapp uit aan NU.nl. De app won met ruime voorsprong in de verkiezing, waarbij lezers van iPhoneclub.nl mochten bepalen welke nieuwsapp ze het meest waardeerden. Het aanbod bestond uit apps van bekende kranten, nieuwssites en en aanbieders van gespecialiseerd nieuws zoals Tweakers en GeenStijl. NU.nl bleek bij onze lezers echter het meest populair als nieuwsapp. De uitreiking vond plaats tijdens het Awards Dinner, dat als afsluiting van iCE Amsterdam werd georganiseerd. Naast onze prijs werden er ook prijzen uitgereikt voor apps op het gebied van duurzaamheid en innovativiteit: Verbeterdebuurt was in die categorie de grote winnaar. Moop.me (afwezig tijdens het Award Diner) won de HiGrids App Challenge, terwijl Shoudio in diezelfde categorie een aanmoedigingsprijs van €1000,- euro van de jury ontving.

Bij de verkiezing van de beste nieuwsapps voor de twee andere platformen (iPad en Android) won NU.nl overigens ook met afstand de eerste prijs. Alledrie apps zijn ontwikkeld door bureau Peperzaken uit Groningen, in opdracht van Sanoma Digital.

De resultaten van de poll zijn hieronder te zien:

Beste iPhone nieuws-app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 mei 2013, 14:29
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen amsterdam, award

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.