Tweetie voor iPad nog steeds in ontwikkeling

Tweetie-ontwikkelaar Loren Brichter heeft aangegeven dat hij Tweetie for Mac gaat updaten naar versie 2.0 naar 3.0 en dat er ook Tweetie/Twitter voor iPad komt.

tweetie for macTweetie-ontwikkelaar Loren Brichter is nog steeds van plan om Tweetie voor Mac en iPad (opnieuw) uit te brengen. De ontwikkelaar beloofde eind maart een update 2.0 voor de Mac-versie, maar die is nog steeds niet verschenen. Dat heeft een begrijpelijke reden: Brichter’s bedrijf is door Twitter opgekocht en er is inmiddels een officiële Twitter-applicatie voor de iPhone verschenen. Mac-gebruikers vroegen zich vervolgens af of de ontwikkeling helemaal stillag, maar dat blijkt niet het geval: Brichter gaat nog even door. Binnen een paar weken gaat de ontwikkelaar weer verder met Tweetie voor de Mac.

Er wordt zelfs een update tot en met versie 3.0 beloofd. Ook gaat Brichter nog kijken naar een iPad-versie voor Tweetie. Het doel is om de Twitter iPhone-applicatie te overtreffen. Het wordt zo’n geweldige app dat code uit de iPad-versie ook gebruikt zal worden op de Mac. Hopelijk is tegen die tijd ook de bug in Twitter voor iPhone opgelost: uit een poll op iPhoneclub bleek dat 77% van de mensen die Twitter voor iPhone geïnstalleerd hebben (1279 van de 1651) zeggen dat de batterij sindsdien sneller leeg is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juni 2010, 23:12
Categorie Uncategorized
Onderwerpen ipad, tweetie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.