Tweetdeck voor de iPhone ondersteunt Twitpic en Mobypicture

De gratis Twitter-app Tweetdeck voor de iPhone en iPod touch heeft een update gekregen. De image services/ fotodiensten Twitpic en Mobypicture worden nu ondersteund en er zijn een aantal fouten verholpen.

Tweetdeck voor iPhone en iPod touch logoEen kersverse update voor de gratis Twitter-cliënt Tweetdeck voor de iPhone en iPod touch zorgt ervoor dat je nu ook foto’s kan uploaden via Twitpic en Mobypicture. Twitpic staat nu zelfs ingesteld als de standaard voor het plaatsen van beeldmateriaal. Als je yFrog liever gebruikt, moet je even naar de instellingen kijken. Het originele Tweetdeck voor de iPhone maakte vorige week plaats voor een compleet nieuwe applicatie en die vinden we heel erg goed. Twee dagen geleden maakte Twitter bekend dat ze Tweetdeck koopt.

De troef van Tweetdeck is dat je zelf bepaalt welke kolommen je wilt zien; van zoekopdrachten tot hashtags tot alle tweets van een gebruiker. In de nieuwe update kun je die kolommen nu ook een naam geven. Verder zijn er wat kleine bufgixes uitgevoerd.

Zelf hadden we het probleem dat het nieuwe Tweetdeck vastliep als we een foto van Twitpic, Twitgoo of een andere dienst wilde openen op een iPhone 3Gs. Nu bekeken en openden we drie foto’s snel na elkaar zonder problemen. Ook dat punt van aandacht lijkt dus afgevinkt.

Downloaden: Tweetdeck (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 13:27
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gratis, tweetdeck, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.