NASA Space Images krijgt update op de iPad

NASA Space Images heeft een update gekregen. De app toont foto's van het Jet Propulsion Lab van de NASA en dat levert prachtige foto's op de iPad op.

nasa space imagesNASA heeft de iPad-app Space Images een update gegeven. De app zit bomvol met mooie foto’s van het heelal, voorzien van een korte uitleg. Je kunt je favoriete foto’s markeren en van een waardering voorzien. Ook kun je de foto’s op je iPad opslaan en als wallpaper instellen. De foto’s (en video’s!) zijn afkomstig van NASA’s Jet Propulsion Laboratory, dat het zonnestelsel gestructureerd onderzoekt met behulp van robots.

Honderden foto’s van planeten, sterren, sterrenstelsels en satellietfoto’s van de aarde zijn in deze app te vinden. Je kunt de foto’s ook delen met vrienden via Facebook, Twitter en e-mail. De apps zijn gekoppeld aan de nieuwe website Space Images van NASA/JPL.

Je kunt zoeken naar foto’s, bladeren door categorieën of kijken wat het redactieteam als favorieten heeft gemarkeerd. Zo steek je een hoop op over het heelal. In de nieuwe update is gezorgd dat het afspelen van streaming video ook bij een trage internetverbinding werkt. Ook is de meting van je internetsnelheid nu verbeterd. Leuk voor kinderen!

Downloaden: NASA Space Images (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 mei 2011, 12:31
Categorie Onderwijs
Onderwerpen heelal, nasa, space

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.