Tweetbot onthoudt leespositie via Tweet Marker

Tweetbot heeft een update gekregen met ondersteuning voor Tweet Marker. Dit houdt in dat je je leespositie in de lijst kunt bewaren, ook wanneer je Tweetbot en Twitterrific door elkaar gebruikt.

tweetbot-tweet-markerDe app Tweetbot voor de iPhone heeft een update gekregen, met als vernieuwing: ondersteuning voor de externe dienst Tweet Marker. Dit houdt in dat je de positie waar je in de lijst bent gebleven, voortaan kunt markeren. Je moet dit inschakelen via de accountinstellingen. Tweet Marker was al aanwezig in Twitterrific. Ontwikkelaars kunnen de functie zelf inbouwen door gebruik te maken van een API. Tweet Marker omschrijft zichzelf als een dienst om de laatstgelezen tweet in te stellen en weer op te vragen. Je kunt het gebruiken om de positie tussen meerdere Twitter-clients en -platformen te synchroniseren, maar dan moeten de betreffende apps Tweet Marker natuurlijk wel ondersteunen.

Tweet Marker is gemaakt door Riverfold Software. Wie meer wil weten, kan een blogposting over de werking van de dienst lezen. Door het in te schakelen wordt je leespositie in de tijdlijn, de mentions en de DM’s onthouden en gesynchroniseerd, ook als je op de iPhone Tweetbot gebruikt en op de iPad Twitterrific. Erg handig dus.

Ook nieuw: verbeteringen bij het zoeken naar gebruikersnamen wanneer je een nieuw bericht aan het schrijven bent. Verder zijn er verbeteringen ingevoerd in de locatiebepaling en Egyptische tijdstempels en er zijn bugfixes doorgevoerd.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2011, 23:28
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter, twitterrific

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.