Tweetbot bevat geheim tweede instellingenscherm

De iPhone-app Tweetbot heeft een geheim tweede instellingenscherm voor ontwikkelaars, die je kunt bereiken door onderin het instellingenscherm op twee plekken drie keer te tappen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Secret Settings Tweetbot detailDe iPhone-app Tweetbot bevat een bijzondere easter egg: door naar het instellingenscherm van de applicatie te gaan en drie keer op de rechter- en linkerzijde van de onderkant te tappen, kom je terecht bij een verborgen, tweede instellingenscherm. Vanaf hier kun je een aantal technische opties aanpassen, zoals het tonen van een debug-menu, WANN Streaming en een optie genaamd What The Trend. Je kunt daarnaast ook OAUTH-informatie invoeren in de app. Twitter-gebruiker @EvilPenguin ontdekte de optie.

Door WANN Streaming in te schakelen kun je gebruikmaken van streaming zonder dat je op een Wi-Fi-netwerk zit. Streaming maakt het in Tweetbot mogelijk om nieuwe tweets te laden zonder dat je de app met de hand moet verversen. De functie staat normaal gesproken uitgeschakeld op mobiele netwerken, omdat je ermee meer data dan normaal verbruikt.

De optie What The Trend lijkt te wijzen op de gelijknamige site. Hiermee kun je tot in detail bepaalde trending topics op Twitter in de gaten houden. Door deze in te schakelen kun je een hashtag ingedruk houden in Tweetbot, waarna je kunt zoeken naar de definitie hiervan.

Je komt in de geheime instellingen van Tweetbot door naar Settings te gaan vanaf het Accounts-scherm. Daar scroll je naar beneden en tap je met twee vingers tegelijkertijd op de linker- en de rechterhoek onderin het beeld. In onderstaande screenshot zie je waar je precies moet tappen. Vervolgens zal het instellingenscherm kantelen om extra opties te laten zien.

Downloaden: Tweetbot (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 13:03
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen tweetbot, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.