TVGids.tv: discussiëren over televisieprogramma’s

De Nederlandse tv-gids iPhone-app TVGids.tv laat je voortaan via Facebook inloggen om meteen te reageren en mee te praten over programma's.

TVGids.tv iPhone iPod touchDe televisiegidsen voor de iPhone en iPod touch zijn actief deze week. Gisteren bespraken we TVFilm, een nieuwe applicatie van TVGids.nl waarin je alarmen kan instellen voor duizenden films – waarvan je vervolgens een pushbericht krijgt als die wordt uitgezonden. Het langer verkrijgbare TVGids.tv zoekt zijn specialiteit in een andere hoek: met de app kan je nu behalve via Twitter ook via Facebook reageren op televisieprogramma’s. Zo kan je met het sociale netwerk live discussiëren vanuit de app.

TVGids.tv reageren via FacebookAls je de applicatie gekoppeld hebt aan je Facebook-account, zie je onderaan elke programma-omschrijving nu een tekstvak waarin je zelf een reactie kan achterlaten. Daaronder staan eerder gegeven reacties onder elkaar – allen voorzien van het moment van plaatsing. Met de plus-knop achter een reactie kan je ook meteen op een reactie reageren en die liken. Dankzij een vinkje kan je er altijd voor kiezen een bericht niet door te zetten op Facebook.

Je kan aansluitend nu ook een programma liken, naast opslaan als favoriet in de app. Daarbij is het uiteraard wèl de intentie dat je die like in je Facebook-nieuwsfeed terecht komt. Een andere vernieuwing is dat trailers onder iOS 6 ook in de liggende houding van de iPhone worden afgespeeld. Ten slotte kunnen programma’s met ingang van TVGids.tv versie 2.6.5 weer in de agenda van je iPhone worden gezet. Dat was in de laatste update niet mogelijk onder iOS 6.

Downloaden: TVGids.tv (gratis, vanaf iOS 4.3)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2012, 12:15
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen televisie, tv-gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.