Petworld 3D voor iPad en iPhone is gratis App van de Week

Apple heeft het dierenverzorgspelletje Petworld 3D: My Animal Rescue uitgeroepen tot gratis App van de Week. De game is een week lang gratis te downloaden. Je moet dieren verzorgen die door hun vorige eigenaar zijn verwaarloosd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Petworld 3D iPadHet dierenmanagementspelletje Petworld 3D: My Animal Rescue is door Apple verkozen tot App van de Week. Dit betekent dat je de game een week lang gratis in de App Store kunt downloaden. In Pet World 3D verzorg je dieren die zijn verwaarloosd door hun vorige eigenaars. Je geeft ze voer en aait ze, terwijl je de dierenopvang van bovenaf bekijkt. Je tapt op plekken waar je naartoe wil. Zo verplaats je jezelf makkelijk naar een hamsterkooi, de proviandkast of een andere locatie in de game.

Petworld 3D is niet in het Nederlands te spelen, waardoor de game voor de jongste Nederlandse iOS-gamers wellicht niet zo interessant is. Daar staat tegenover dat het driedimensionale spel er vrij gelikt uitziet. Petworld 3D zal een week lang gratis worden aangeboden en is universeel, zodat je de game op zowel de iPhone als iPad kunt installeren. In de nacht van donderdag op vrijdag kiest Apple weer een nieuwe App van de Week.

Downloaden: Petworld 3D: My Animal Rescue (tijdelijk gratis, normaal €3,59, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:46
Categorie Games
Onderwerpen 3d, app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.