TVGids.nl voor iPad gelanceerd

Vandaag is de eerste versie van TVGids.nl voor de iPad in de App Store verschenen. Deze toont de televisieprogramma's in een persoonlijke tv-gids.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

TVGids.nl voor iPadNadat gisteren al een nieuwe versie van TVGids.nl voor de iPhone en iPod touch in de App Store verscheen, was het vandaag de beurt aan de eerste versie van TVGids.nl voor de iPad. De nieuwe applicatie lijkt dan veel op zijn kleinere broertje, maar is uiteraard aangepast voor het grotere scherm van de iPad. Opvallend is wel dat de app niet in landschapsweergave te gebruiken is. Wanneer je de applicatie opent, krijg je een overzicht te zien van de TV Tips van TVGids.nl en daarnaast heb je de keuze uit andere standaard overzichten, zoals Nu & Straks en Primetime. Evenals in de iPhone-versie kun je ook die helemaal naar eigen wens aanpassen. De applicatie is gratis, maar toont daarentegen wel advertenties onder het TV Tips-overzicht.

Via de knoppen ‘Mijn TVGids’ en ‘Zenders’ linksboven in de applicatie, kun je snel wisselen tussen je persoonlijke tv-gids en het zenderoverzicht. Dit is verdeeld in verschillende categorieën, zoals Nederlandstalig, Engelstalig en Duitstalig. Binnen de detailweergave van programma’s krijg je meer informatie over een programma, zoals het genre en de samenvatting. Bij films worden tevens trailers weergegeven en bij sommige programma’s kun je vanuit de applicatie een promofilmpje bekijken. De applicatie laat alleen programma’s zien die vandaag, morgen of overmorgen uitgezonden worden.

De applicatie laat je niet alleen via Twitter delen wat je kijkt of nog gaat kijken, maar geeft ook weer wat er op Twitter over een programma gezegd wordt. Ook in de iPad-versie is het mogelijk om je via alarmeringen op de hoogte te laten houden van programma’s en met het vergrootglas-knopje kun je naar programma’s zoeken.

Downloaden: TVGids.nl voor iPad (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 oktober 2010, 15:34
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen hudson, ipad, puzzel, puzzelgame, tv-gids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.